Cautare

497 de rezultate pentru "cabinet ortopeditraumatologie" (3.07 secunde)
Credem ca in urma concluziilor unei astfel de dezbateri cetatenii pot fi in masura sa aprecieze mai bine daca acest Cabinet mai este in masura sa guveneze Romania sau trebuie sa demisioneze", a declarat Calin Popescu -Tariceanu, liderul PNL din Camera Deputatilor, potrivit unui comunicat al grupului.
Prima disputa a aparut la momentul remanierii, cand Udrea a cerut, fara succes, caderea lui Boc, obtinand insa sacrificarea din cabinet a lui Adriean Videanu si a lui Radu Berceanu.
Nu ne aflam acolo, asa ca mi se pare cam nastrusnica o asemenea idee", a afirmat Ion Iliescu, intrebat daca i se pare oportuna actiunea PNL de a-si prezenta un cabinet din umbra.
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a anuntat ieri, la finalul Delegatiei Permanente, ca liberalii au validat cu majoritate de voturi propunerea sa de cabinet alternativ, dar si noul program politic al formatiunii, "Statul liberal".
Acesta este un proiect al lui Crin Antonescu care a spus ca acest cabinet alternativ este valabil pentru prima ocazie in care PNL accede la guvernare.
N-au lipsit nici colegii de Cabinet ai ministrului de Externe: Ion Ariton, Daniel Funeriu, Elena Udrea sau Catalin Predoiu, dar si presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase.
Despre ce nou inceput poate fi insa vorba cu Basescu la Cotroceni, cu un premier la fel de obedient si incompetent ca Boc, cu aceeasi majoritate conjuncturala si avida de Putere, cu un numar urias de ministri care se vor regasi indiscutabil si in viitorul Cabinet?
Macar din perspectiva asta merita ca guvernul sa cada si PSD sa formeze noul Cabinet, ca sa probeze cat de tare si-a dorit puterea in numele cetatenilor cu care fraternizeaza azi in strada.'
Desi hotararea data la Craiova este executorie, comisarul-sef Constantin Nicolescu n-a fost inca repus in functie de MAI, el activand in continuare la Compartimentul Prevenire din cadrul Serviciului Cabinet.
Consilierul are un cabinet de avocatura prin intermediul caruia a semnat in 2007 un contract cu o institutie a statului, Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale, pentru consultanta juridica in problema exproprierilor.
In cazul in care formatiunea nu va dori sa achite costurile, senatorul Campanu se gandeste sa deschida in locul UNPR un cabinet parlamentar, pe langa cel deja existent in Darabani.
Barbatu-sau mai lucreaza la tine la cabinet? Spune-i sa ma sune intr-o zi. Raluca, nu Valeriu. Apropo: am cunoscut recent doua romance, actrite, sau cam asa ceva.
PSD nu are de ce nu sprijini un astfel de Cabinet, mai ales ca social-democratii nu ar trebui sa fie implicati direct si si-ar putea pastra suprematia pe partea stanga a esicherului politic.
Un fel de secretariat tehnic, un fel de cap limpede pentru Cabinet care sa pregateasca strategiile de dezvoltare, inclusiv sa regandeasca programul national de reforma facut de DAIS (Directia de Analiza Institutionala si Sociala- nota mea DP), a carei substanta poate fi imbunatatita.
La loc de cinste figureaza mesajul public al ruperii PDL, ca si inlocuirea guvernului Boc cu o un cabinet al actualei opozitii.
El a confirmat ca exista discutii in coalitia de guvernamant privind varianta inlocuirii lui Emil Boc din postul de prim-ministru, subliniind ca problema ar putea presupune o schimbare a intregului cabinet.
In aceasta situatie, Emil Boc ar ramane si fara sefia partidului, si fara cea a guvernului, asa ca premierul nu va mai fi dipus sa demisioneze din Cabinet, dupa cum relateaza unii dintre apropiatii sai.
In aceasta situatie, Emil Boc ar ramane si fara sefia partidului, si fara cea a Guvernului, asa ca premierul nu va mai fi dispus sa demisioneze din Cabinet, dupa cum relateaza unii dintre apropiatii sai.
Si uite cum facem - treci pe la mine pe la cabinet si semnezi!", iar apoi i se sugereaza sa nu uita sa puna pe hartie doleantele sale financiare.
Aceasta asociatie a participat vineri la Bursa locurilor de munca, organizata de AJOFM Bistrita, fiind reprezentata de Alina Capraru, sefa de cabinet a deputatului Ioan Nelu Botis.
google-analytics.com